PRØV GRATIS I 30 DAGE

Download antivirus

Få den ultimative beskyttelse med et antivirus program fra Northguard - Forsvarer mod vira, ransomware, og vi giver tryghedsgaranti. Bedst bedømte på Trustpilot.

Fornavn er påkrævet

Efternavn er påkrævet

Indtast venligst en gyldig email

Telefonnummer påkrævet. Indtastes uden +45

Accept er påkrævet

Download antivirus

Hvis du gerne vil beskytte din computer ordentligt, er det nødvendigt at download antivirus. Antivirus programmer beskytter dig mod malwares, som eksempelvis vira, og det fungerer som et sikkerhedsnet, der rydder op, hvis du er kommet til at downloade en inficeret fil.

Hos Northguard tilbyder vi antivirus til dig, der gerne vil være sikker på, at dine oplysninger er beskyttede og sikre på din computer. Der findes et væld af forskellige malwares, som ønsker at gøre skade på din computer eller stjæle dine oplysninger, og dem kæmper vi for at stoppe.

Vi vil her gøre dig en smule klogere på, hvad et antivirus program gør, hvorfor download antivirus er nødvendigt, og hvad du selv kan gøre for at beskytte dig bedst muligt.

Hvad gør et antivirus program? Download antivirus

Som vi kort har forklaret, beskytter et antivirus program din computer mod trusler fra malwares. Malware står for ondsindet software, som er et stykke software, som en hacker udvikler med henblik på at stjæle dine informationer til enten at udgive sig for dig eller begå økonomisk kriminalitet.

Når denne software installeres og køres på din computer, aktiveres det stykke kode i softwaren, som er sat til at udføre en bestemt handling på din computer. Det kan være at ødelægge hele eller dele af din software, men det vil oftest være for at stjæle dine kreditoplysninger, så hackerne får økonomisk gevinst af deres ulovlige anstrengelser.

Når du har download antivirus, og du har installeret programmet, så detekterer dit antivirus de ondsindede koder, som ønsker at trænge igennem på din computer. Derfor er det essentielt, at dit antivirus program løbende opdateres, så nye former for malware også fanges. Hos Northguard kan vi bryste os af et prisvindende antivirus program til download, som vi løbende opdaterer, så du kan være sikker, når du logger ind og handler på nettet.

Hvad gør jeg, når jeg har download antivirus?

Som udgangspunkt skal du ikke gøre noget aktivt, når du har download antivirus, og det kører på din computer. De fleste antivirus programmer er designet til at køre i baggrunden, så du hele tiden er beskyttet, og det er derfor vigtigt, at du ikke lukker programmet ned, når du bruger din computer.

Hvis du lukker programmet helt ned, er der risiko for, at den ikke fanger potentielle trusler, som du støder på, når du bruger nettet og tjekker din mail. Nogle computeres ydeevne kan blive en smule påvirket, hvis dit antivirus kører i baggrunden og scanner din computer. Dette er dog oftest kun ældre computere, men hvis du opdager en nedgang i ydeevne, eller dit spil ikke kører så godt, så kan det være årsagen.

Dit antivirus program kører altså passivt, men du vil med de fleste typer af programmer få information om potentielle trusler, hvis du downloader dem på din computer. Det leder os til en lille snak om, hvordan man egentlig får malware på sin computer.

Sådan genkender du malware på din computer

Har du ikke noget antivirus på din computer lige nu, og overvejer du at download antivirus, fordi du mistænker en malware på din computer? Så er det uanset hvad en god idé at installere et antivirus program. Vi giver dig her et indblik i, hvilke malwares du blandt andet beskytter din computer mod, og hvordan du genkender dem.

Virus

En virus er den mest normale form for malware, og den bruges ofte synonymt med malware, selvom de teknisk set er to forskellige ting. Her download du en fil, som du kører på din computer, hvorefter den ødelægger en del af din computer. Det kan være som en test for hackeren, der vil blive klogere på sin software.

Orm

En orm minder om virussen, men den adskiller sig på den måde, at den ikke behøves din handling for at sprede sig. Den kan altså både gå ind i din mail og dit netværk, alt afhængigt af hvad den er sat til, og sprede sig videre til andre værter.

Ransomware

Ransomware er et stykke kode, som du downloader, der går ind og begrænser adgangen på hele eller dele af din computer. Herefter bliver du bedt om at overføre et beløb via en krypteret overførsel, så modtageren ikke kan spores. Hackeren kræver altså løsepenge for, at du får adgang til din computer igen, og beløbet vil typisk være et par tusinde kroner.

Adware

Adware er nok den mindst farlige malware i mange tilfælde, da den ikke går ind og stjæler dine oplysninger eller ødelægger din computer. I stedet eksponerer den dig for en stor mængde af annoncer, som kan være svære at lukke ned igen. Samtidig kan du opleve, at din computer bliver langsom.

Spyware

Spyware er malware, som går ind og overvåger din profil og stjæler dine oplysninger. Det vil ofte være for at stjæle dine kreditoplysninger via eksempelvis en keylogger.

Scareware

Scareware er kendetegnet ved, at den skræmmer dig til at indtaste dine oplysninger. Den dukker op i små bokse, som fortæller dig, at din computer ikke er beskyttet, og at du med det samme må indtaste dine oplysninger, så du kan være sikker. Den forsøger altså at skræmme dig til at indtaste dine oplysninger.

Antivirus download hos Northguard

Hos Northguard sætter vi stor ære i at hjælpe danskere med at være beskyttet, når de bruger nettet. Vores hold af danske IT-specialister kæmper hver dag for, at du sikkert kan taste dine oplysninger ind på nettet, og at du trygt kan åbne mails.

Hvis du gerne vil se vores løsning an, inden du vælger at download antivirus hos Northguard, så kan du få en gratis prøveperiode, hvor du får den fulde effekt i en begrænset periode. Derudover har vi en masse tilvalgsløsninger, som kan være gode for dig. Vi hjælper naturligvis med at finde den rette løsning til dig, så du føler dig godt beskyttet. Vi er samtidig e-mærket, så du trygt kan handle ved os.

Skriv eller ring til os i dag, så du også kan være beskyttet mod malware.