PRØV GRATIS I 30 DAGE

Bedste antivirus

Få den ultimative beskyttelse med Northguard antivirus - Forsvarer mod vira, ransomware, og vi giver tryghedsgaranti. Bedst bedømte på Trustpilot.

Fornavn er påkrævet

Efternavn er påkrævet

Indtast venligst en gyldig email

Telefonnummer påkrævet. Indtastes uden +45

Accept er påkrævet

Bedste antivirus

Det kan være en jungle at finde rundt i, hvad der er det bedste antivirus, og hvad der egentlig dækker mest omfattende. Der er et væld af antivirusprogrammer, men vi har skabt Northguard, som er et dansk system med dansk support til danske brugere. Med Northguard får du blandt andet:

 • Beskyttelse mod malware og vira
 • Beskyttelse af dine personlige oplysninger online
 • 2-vejs firewall
 • Dansk support

Det er dog en forenkling af, hvad vi egentlig kan tilbyde, men du kan under vores produktfane se den komplette liste af ting, som vores antivirusprogram kan tilbyde dig.

I denne artikel vil vi gøre dig klogere på, hvad du skal kigge efter, når du prøver at finde den bedste antivirus blandt de antivirusprogrammer, som du støder på.

Hvad skal den bedste antivirus indeholde?

Alt er smag og behag, når det kommer til et programs funktioner, og som privatperson har man måske ikke helt de samme behov som en stor virksomhed – heraf er der naturligvis også pris til forskel. Hos Northguard mener vi, at den bedste antivirus ikke nødvendigvis behøves at være den dyreste, og derfor kan vi tilbyde vores løsning til en favorabel pris.

Men prisen er naturligvis ikke alt. Du skal dækkes, så dine behov bliver dækket, og så du bliver beskyttet optimalt, når du bruger din computer. Som udgangspunkt bør alle antivirusprogrammer dække følgende:

 • Sikker surf på nettet
 • Virusforebyggelse, -detektion og -udryddelse
 • Sikker indtastning af personlige oplysninger
 • Minimalt forbrug af ydeevne, så det konstant kan køre i baggrunden, uden at du kan mærke det
 • Support inden for rækkevidde
 • Nem og simpel brugerflade

Hos Northguard er vi stolte af at kunne tjekke alle disse punkter af listen, hvorfor du som dansker helt sikkert vil finde Northguard Sikkerhedspakke både intuitiv og godt beskyttende. Vi tilbyder samtidig en gratis prøveperiode, så du kan få lov at se vores produkt an, inden du vælger at købe det. I prøveperioden får du naturligvis fuld beskyttelse, som hvis du ejede vores antivirusprogram.

Hvordan ved jeg, at jeg kan stole på antivirusprogrammet?

Research er din bedste ven, når du skal vælge det bedste antivirusprogram for dig. Der findes et væld af sider med anmeldelser af diverse antivirusprogrammer, og du kan sikkert også finde udførlige test af antivirusprogrammer med diverse resultater til følge. Du bør dog altid være opmærksom på kilden, når du læser disse anmeldelser og konkluderer ting ud fra disse tests.

Mange virksomheder er glade for at stille dem selv i godt lys, så de kan tjene flere penge, og det gør de blandt andet ved at vælge specifikke parametre at sammenligne antivirusprogrammer på, hvor de sjovt nok ofte selv ender i toppen. Derfor skal man tage testen med et gran salt, hvis testen ligger på siden for en antivirusudbyder.

Derimod bør du tage dine eksterne vurderinger fra objektive kilder som eksempelvis Trustpilot, hvor alle og enhver kan gå ind og bedømme den service og det produkt, de har fået. Uanset om det er godt eller skidt. Det givet et rigtig godt indtryk af både firmaet bag og selve programmet, når du skal vælge det bedste antivirus. Hvis du søger på Northguard på Trustpilot, kan du få et indtryk af, hvordan folk oplever folkene bag vores foretagende og selve produktet. Det er nemlig sjældent, at folk ikke efterlader en kommentar, når de bruger Trustpilot.

Northguard er e-mærket

Noget andet, som du kan kigge efter, er, om virksomheden er troværdig at handle med. Hos Northguard kan vi bryste os af e-mærket certifikationen, som betyder, at du trygt kan handle med os, når du skal købe den bedste antivirus. E-mærket blev i 2000 stiftet af en række store danske aktører inden for dansk erhverv med det ene formål at beskytte danske forbrugere på nettet.

Derved kan du trygt handle med os, og vi løber ikke med dine oplysninger, hvis du en dag ikke har lyst til at være kunde hos Northguard mere.

Hvad sker der, hvis jeg ikke benytter mig af den bedste antivirus?

Kort sagt kan der ske det, at du ikke kan bevæge dig rundt på nettet, downloade ting og indtaste dine personlige oplysninger med den samme sikkerhed. Vi benytter nettet mere end nogensinde før, men det betyder også, at der er et lukrativt marked for hackere, som vil begå økonomisk kriminalitet. Dette kan være svært for politiet at opklare, og derfor er det vigtigt med det bedste antivirus som den første sikkerhedslinje.

Her fanges alle de trusler, som ønsker at gøre skade på din computer, eller som vil stjæle dine oplysninger. Derudover er det bare super ubehageligt at vide, at der er noget på ens pc, som muligvis overvåger en, og som ikke burde være der i det hele taget. Man kan føle et vist ubehag, fordi man aldrig helt ved, om ens informationer i dette sekund bliver delt et sted med onde intentioner.

Hvad er malware og vira?

Vi forstår godt, hvis det kan være en smule svært at forstå, hvad disse trusler er, og hvordan de bare kommer ind på din computer. Lad os starte med at forklare, hvad en malware og en virus er. En malware er en betegnelse, som oversat betyder ondsindet software. Der er mange typer af ”fredelige” softwares, som du installerer på din computer. Det kan være Microsoft Word, et spil, et mailsystem – eller ja, Northguard antivirusprogram.

Disse har ikke til hensigt at udnytte dig eller dine oplysninger, men der findes hackere derude, som laver programmer, der har ondsindede hensigter. Heraf navnet malware – ondsindet software. Det har som udgangspunkt to konsekvenser for dig:

 • Identitetstyveri, herunder økonomisk kriminalitet som konsekvens.
 • Ødelagt hardware, altså at din computer ikke virker mere

Ofte vil en malware forsøge at tilegne sig kreditinformationer på den ene eller anden måde. Der findes eksempelvis en type virus, der hedder en keylogger, som går ind og gemmer alle de ting, som du taster ind på dit tastatur. Herved videregiver du dine loginoplysninger til eksempelvis netbank og andre vigtige ting.

Det kan også være, at du modtager en mail fra en tilsyneladende bekendt kontakt, hvori personen beder dig om at downloade filen vedhæftet. Dette bør få alarmklokkerne til at ringe, hvis det ikke er noget, I har snakket om. Din kontaktperson har altså med al sandsynlighed fået en virus, som er sat til at skrive mails rundt for at sprede virussen.

Nogle hackere installerer en kode på din computer, som går ind og låser for din computer, så du ikke kan bruge den, medmindre du betaler en løsesum. Det hedder ransomware. Der er altså et væld af forskellige måder, hvorpå malware viser sig, og derfor er det vigtigt med et godt antivirussystem, som kan fange det hele.

Hvordan kan jeg beskytte mig selv mod malware?

Der findes et par alment gældende råd, som enhver bør følge, hvis de vil undgå malware og virus. Fordi selvom man har det bedste antivirus, så er der stadig en chance for, at en ny og uopdaget virus trænger sig ind på din computer.

Du bør derfor altid undgå:

 • At købe ind fra sider, der ikke ser professionelle ud
 • At benytte sider, hvor du skal betale via en ukrypteret side
 • At klikke på sider med store blinkende skilte, der beder dig om at downloade
 • At benytte sider, som ikke har professionelt sprog og mærkeligt hjemmesidedesign
 • At benytte sider, som beder dig downloade underlige ting, inden du kan foretage noget

Nogle ting, du kan gå efter, som kan validere din handling:

 • Gå efter sider, som ligger højt i Google. Google belønner gode brugeroplevelser, og derfor kan du ofte regne med de sider, der ligger højt på side ét.
 • Se, om du kan finde anmeldelser af siden eller tjek Trustpilot. Hvis du absolut intet kan finde på siden, bør du undlade at benytte den.
 • Hvis siden ser professionel ud, og der er velskrevet tekst, så er det typisk professionelle, der har udført det. Det er sjældent tilfældet med sider med virus.
 • Hvis siden har et link til Facebook og Instagram med mange følgere, er der en god chance for, at virksomheden er god at benytte – medmindre de henviser til en anden virksomhed. Vær derfor opmærksom på, om der er overensstemmelse.

Den bedste antivirus – hvad kan jeg ellers få med Northguard?

Northguard tilbyder ikke alene den bedste antivirus, men vi tilbyder også en dansk supportpakke, så du kan få løst dine computerproblemer hurtigt og effektivt. Vi kalder det pc hjælp, og det kan være relevant for dig, som ofte støder ind i problemer på din computer, som leder til store frustrationer. Det kan være alt fra installation af programmer til tilslutning af eksterne elementer som skærm eller internet.

Derudover har vi også en cloud-løsning, som vi altid anbefaler, da man på den måde kan være sikker på, at en virus ikke destruerer billeder, dokumenter og filer, som ikke kan tåle at blive utilgængelige. Når det hele ligger i skyen, er du ikke afhængig af din computer, da du altid, uanset din fysiske placering, har adgang til det.

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig i gang med den bedste antivirus, og du skal ikke tøve med at kontakte os for spørgsmål – vi er her for dig.

Hvad er det bedste gratis antivirus program?
plus

Det bedste gratis antivirus program varierer efter individuelle behov. Blandt populære valg er Avast, AVG, Kaspersky Security Cloud Free og Northguard. For at træffe den rigtige beslutning om et antivirus program, tag højde for følgende:

 1. Vælg en udbyder med godt ry.
 2. Evaluer programmets brugergrænseflade og tilgængelig support.
 3. Sammenhold de tilbudte funktioner og beskyttelsesniveauer.