NGIT.dk

Tilslut dig Northguards fjernstyrede computerhjælp (NGIT.dk)

Nedenfor kan du tilslutte dig vores live computerhjælp med en dansk specialist, som via en fjernstyring til dit skrivebord kan hjælpe dig med lige netop din IT-udfordring.

Er det sikkert at modtage fjernstyret computerhjælp?

Ja, det er helt igennem sikkert, og du kan til hver en tid afbryde hjælpen, hvis du ikke længere ønsker, at vores IT-specialist skal have adgang til dit skrivebord.

Fjernstyret computerhjælp er en ekstra service, som du kan tilkøbe dit abonnement, og som kan være en fordel, hvis du ind imellem støder på udfordringer på din computer, du ikke selv kan løse.

Vi noterer os desuden altid de handlinger, som vi foretager på din computer, så der ved efterfølgende spørgsmål eller yderligere afhjælp kan ses, hvad vores specialist foretog sig på din computer.

Ubegrænset hjælp og svar inden for 24 timer

Har du tilvalgt PC hjælp som en del af dit abonnement hos Northguard, er der ingen begrænsninger på, hvor meget fjernstyret hjælp du kan modtage. Mange oplever jævnligt computerudfordringer, og det er derfor helt i orden at have brug for hjælp flere gange om ugen eller sågar dagen.

Du kan altid skrive til os enten på enten mail eller via hjemmesidens chat, og samtidig kan du naturligvis ringe til vores support inden for vores åbningstider.  Herefter aftaler vi et tidspunkt, hvor vi sammen tilkobler din computer igennem NGIT.dk, hvorefter vi kan hjælpe.

Få computerhjælp af danske IT-specialister

Hos Northguard er vores mission at gøre det så sikkert, nemt og enkelt for alle danskere at benytte deres computere. Derfor tilbyder vi live computerhjælp som en del af vores pakkeløsning, når du vælger Northguard Antivirus. Du kan altid besøge NGIT.dk eller klikke på linket ovenfor.

Man kan have behov for computerhjælp i mange situationer, og nogle af de opgaver, som vi oftest hjælper med, er:

  • Tilslutning af printer
  • Lokalisering af programmer og filer
  • Installation af nye programmer
  • Afhjælp af langsom computer
  • Oprettelse af trådløs internetforbindelse

Udfordringerne er dog langt fra begrænset til ovenstående liste. Har du derfor andre problemer, som du gerne vil have kyndige danske IT-specialister til at hjælpe dig med, så vil vi gøre vores allerbedste for at hjælpe dig.

Computerproblemer kan være en stor hæmsko i hverdagen, hvor mere og mere foregår digitalt, og du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du gerne vil have professionel og kyndig assistance foran skærmen. Hos os er ingen spørgsmål eller udfordringer dumme.

Vil du gerne tilkøbe fjernstyret computerhjælp hos Northguard? Kontakt os på 70 20 60 65, og så hjælper vi dig til den rigtige løsning til dine behov.