PC Hjælp - Bliv ringet gratis op

Har du problemer med, at din computer har fået virus eller er blevet langsom? Book tid herunder og få gratis hjælp til at løse problemet.

FORRIGE UGE
DENNE UGE
NÆSTE UGE

Uanset om man er nybegynder eller erfaren med en computer i hånden, så har man ind i mellem brug for PC hjælp. Hos Northguard tilbyder vi som en del af vores tryghedspakke PC hjælp bestående af support fra danske IT-specialister, som kan hjælpe dig med dine tekniske gøremål i hverdagen.

Det kan være, at du ikke kan finde det Word-dokument, du gemte. Det kan være, at du ikke kan få din computerhøjtaler til at fungere. Det kan være, at du har mistet forbindelsen til internettet og ikke kan finde ud af genoprette den. En computer kan byde på et utal af problemer, som vi ikke kan finde en logisk løsning på – og det er helt normalt.

Alle problemer har det til fælles, at det er en personlig oplevelse, som er blevet til en frustration over en magtesløshed. Hos Northguard tilbyder vi ikke kun antivirus, men også dansk support til PC hjælp, som hver dag sidder klar til at løse både store og små problemer, som alle er forhindringer i hverdagen.

Computer hjælp – hvordan hjælper IT-specialisterne?

Hvis du har tryghedspakken hos Northguard, får du udover antivirus også et abonnement på PC hjælp. Denne PC hjælp skal du ikke bestille – du skal blot tage kontakt til os, når du oplever problemer, og så hjælper vi dig. Du behøves heller ikke booke en tid, og mængden af hjælp er ligeledes ubegrænset. Du har altså ikke en kvote på hjælp eksempelvis tre gange om måneden.

Vores IT-specialister hjælper dig fra deres egen computer, og det betyder, at de skal have adgang til din computer. Dette sker gennem en fjernstyring, som er et stykke software, der bliver tilgængeligt med vores tryghedspakke. Vi kan altså styre din computer fra vores computer, uden at du skal røre en finger. Smart, ikke?

På den måde bliver problemet ikke alene løst, men det bliver løst hurtigt, fordi du ikke skal vente på, at der kommer en tekniker ud til din bolig. Du vil samtidig være i kontakt med specialisten, når du får PC hjælp, og du kan følge med i, hvordan problemet løses, så du måske til næste gang ikke behøves at få hjælp til samme problem.

Ingen problemer er for store eller for små

Vi har alle et forskelligt erfaringsniveau, når det kommer til computere, og hos Northguard er ingen spørgsmål eller udfordringer dumme. Hvis du har brug for hjælp til computerproblemer, står vores specialister til rådighed, uanset hvor simpelt det måtte synes for dem med lidt mere erfaring. Vi ved, at selv små problemer kan lede til store frustrationer.

Har du dog større problemer, kan vi helt sikkert også hjælpe. Vores IT-specialister kan bryste sig af stor erfaring, og vi klarer derfor også mere omfattende udfordringer.

Hjælp til computer kan blandt andet indebære:

  • Genetablering af internetforbindelse
  • Tilslutning af eksterne enheder
  • Dokumenthåndtering
  • Afhandling af problemer med fejlkoder
  • Påkrav om installation af software
  • Udførelse af kompliceret handling

Selvom du ikke kan finde dit problem på denne liste, så kan vi stadig garantere, at vi vil gøre vores ypperste for at hjælpe dig med dit problem. PC hjælp hos Northguard er omfattende, og vi dækker dig ind så godt som muligt i alle tilfælde.

Jeg kan ikke logge på nettet og skrive til jer om hjælp – hvad gør jeg?

Bare rolig – vi er også til at kontakte telefonisk. Vi kan dog ikke fjernstyre din PC uden internetforbindelse, og derfor vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at genetablere internetforbindelse via meget præcise instrukser over telefonen.

Selvom du har internetforbindelse, kan du også stadig ringe til os. Det kan være nemmere at beskrive problemet i tale, og derfor foretrækker vi også, at du giver os et kald, når du skal beskrive det problem, som du står med. For at vi kan hjælpe dig så godt som muligt med computer hjælp, er det vigtigt, at vi får så mange informationer som muligt:

  • Hvilken handling lavede du, før problemet opstod?
  • Hvilke ikoner/knapper har du klikket på?
  • Hvilken handling prøvede du at opnå?

Jo mere præcist, du beskriver forløbet, jo større er chancen for, at vi kan hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Dejligt med PC hjælp i hjemmet, men hvad får man med Northguard antivirus?

Hvis du har vores tryghedspakke, hvor du får PC hjælp, så får du også automatisk Northguard antivirus med i købet. Antivirus er et nødvendigt stykke software, som er designet til at beskytte din PC mod uønskede filer, der kan indeholde virus. Vores antivirus scanner samtidig også din computer løbende, så du kan være sikker på, at der ikke gemmer sig ubehagelige overraskelser.

Vores antivirus program sikrer blandt andet, at du sikkert kan surfe på nettet, taste dine personlige oplysninger ind og foretage køb på nettet. Hvis din computer ikke er beskyttet, gør du dig til et let offer for hackere og vira, som infiltrerer din computer.

En computervirus kan både lede til, at du får dine oplysninger stjålet og misbrugt, og du kan også risikere, at virussen ødelægger din computer, så du ikke kan bruge den igen. I begge tilfælde lider du økonomisk last, og samtidig er det generelt bare rigtig ubehageligt at vide, at der har været nogen inde på ens personlige computer.

Certificeret med e-mærket og gode anmeldelser

E-mærket er den danske certificeringsordning for hjemmesider, som sælger et produkt direkte gennem hjemmesiden. Hos Northguard betyder din tillid alt for os, og derfor er vi naturligvis en del af den ordning, hvilket ultimativt betyder, at du trygt kan handle med os.

Samtidig har vi også mange tusinde anmeldelser af både os, vores PC hjælp og vores antivirus program på vores Trustpilot-side, hvor du kan læse om andres oplevelser med os. Hvis du har spørgsmål til os eller vores tryghedspakke, som kan give dig computer hjælp, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål, og vi er glade for at gøre dig klogere på os, uanset om du vælger at blive kunde hos os eller ej.