Fokus på sikkerhed i danske firmaer

Er din virksomhed sikret?

Det danske erhvervsliv er udsat for IT-kriminalitet som aldrig før, og over det sidste års tid har adskillige store danske virksomheder været udsat for hacker-angreb.

Det voksende problem har fået staten til at gå mere op i sikkerhed end aldrig før, bl.a. med kampagnen ”Sammen mod Cybertrusler”, men for mange små virksomheder kan det let være uoverskueligt at sætte ind mod hackerne, hvis IT-sikkerhed ikke lige ligger inden for rammerne af ens spids-kompetencer.

Hvad kan jeg gøre for min virksomheds sikkerhed?

En af de ting der bliver anbefalet er at få lavet et sikkerhedstjek af ens virksomheds IT. På denne måde kan man få en professionel til at vurdere hvordan det står til, hvis man nu ikke selv har en IT-ekspert ansat.

Derudover er det vigtigt at man som virksomhed investerer i sikkerhedsprogrammer og sørger for at træne sine medarbejdere i at opføre sig ansvarligt på virksomhedens maskiner, og endda også i privaten hvor de også skal være på vagt overfor phishing o.lign. – på samme måde som man skal huske at låse døren til kontoret når arbejdsdagen slutter, og man skal være opmærksom på ikke at give sin husnøgle til indbrudstyve.

Er du i tvivl om at din virksomhed er ordenligt sikret? Så kontakt os på 70202240 og tag en snak om mulighederne.