PRØV GRATIS i 30 DAGE

Windows 10 antivirus

Få den ultimative beskyttelse med antivirus til Windows 10 - Forsvarer mod vira, ransomware, og vi giver tryghedsgaranti. Bedst bedømte på Trustpilot.

Fornavn er påkrævet

Efternavn er påkrævet

Indtast venligst en gyldig email

Telefonnummer påkrævet. Indtastes uden +45

Accept er påkrævet

Windows 10 antivirus

Et antivirus program beskytter din computer og enhed mod vira, før de lander. Når en virus først har fået fat, er det nemlig kun et spørgsmål om tid, før den begynder at lave rod i din software.

Uanset hvordan en virus kommer ind, så kan et Windows 10 antivirus program hjælpe dig med at forberede og beskytte din computer. Vi forklarer her, hvordan du kan hjælpe dig selv nu, så du ikke bliver ked af det senere på grund af en inficeret enhed.

Beskyt din computer med et Windows 10 virus program, før du får problemer

Det er ikke så mange mennesker, som man skulle tro, der har oplevet problemer med virus på computer, mobil eller tablet. Men det sker, og det kan få forfærdelige konsekvenser. Fra vigtige dokumenter, der bliver slettet eller duplikeret til nettet, til en komplet låsning af enheden.

Du kan håbe på, du aldrig får en virus ned, men selv den klogeste bruger kan blive udsat for et angreb eller klikke forkert. Derfor er det bedre at have et ordentligt virus program, der scanner og fjerner med jævne mellemrum.

Et virus program koster ikke mange penge. Vi har løsninger, der passer til dig – også hvis du leder efter et gratis virus program til Windows 10!

Vi hjælper med det bedste virus program til Windows 10

Det bedste virus program til Windows 10 finder du her hos Northguard. Vi hjælper dig med at beskytte din enhed mod virus, så du kan surfe på nettet og have ro i sindet.

Et antivirus program fylder ikke meget, men vil med jævne mellemrum scanne din computer for en sikkerheds skyld. Det er et ekstra immunsystem, du downloader til din enhed, som holder øje med mistænkelig og potentiel skadelig aktivitet.

Hele vores brand er bygget op om sikkerhed, og vi går op i altid at være ét skridt foran potentielle trusler. Software kan korrumperes af virus, og det er vores mission at sørge for, alle dine filer og programmer kører, som de skal!

Derfor skal du have ekstra beskyttelse på din enhed

De fleste enheder kommer med beskyttelse installeret fra fabrikken, men det er ikke altid nok. Virusudviklere og hackere bliver nemlig også klogere og smartere, og derfor er du nødt til at opdatere din computer og følge med, for at være sikker på, alt bliver holdt ude.

Virus kommer ofte ned på en computer gennem ulovlige downloadsider, lyssky links og falske e-mails, der ofte kommer i forklædning af nyhedsbreve fra store firmaer, eller som har sendt sig selv videre efter nogen i din kontaktbog faldt i fælden.

Det er en træls oplevelse, når en virus lander på computeren – for din computer, som du har brugt mange penge på, men også for dig, som ikke er klædt på til at fjerne den igen. Det er bedre at være godt forberedt, så du ikke skal ærgre dig over det når det engang er for sent.

Se, hvordan vi kan hjælpe dig med et Windows 10 antivirus program, så du ikke skal bekymre dig om ubudne gæster.