PRØV GRATIS i 30 DAGE

Virus scanner

Få den ultimative beskyttelse med en virus scanner til din enhed - Scanner og forsvarer mod vira, ransomware, og vi giver tryghedsgaranti. Bedst bedømte på Trustpilot.

Fornavn er påkrævet

Efternavn er påkrævet

Indtast venligst en gyldig email

Telefonnummer påkrævet. Indtastes uden +45

Accept er påkrævet

Virus scanner

Internettet er et sted fyldt med muligheder, men det er også et sted, der kan byde på mange trusler. Du bør altid overveje, hvordan du kan øge din sikkerhed på internettet, og du bør også regelmæssigt tjekke, om der skulle være sneget en virus ind på din computer.

Én af de bedste løsninger, mod dette problem, er en virus scanner, og med denne hurtige guide vil du lære, hvordan du øger din sikkerhed på internettet med et virus scan.

Hvad er en virus scanner?

En virusscanner er et program, der scanner din computers filer for virus, spyware og anden skadelig software. Selv om en computers operativsystem generelt er ret sikkert, kan en virus nemt komme ind på en computer, fordi mange mennesker har adgang til den. Hvis du er forbundet til internettet, er du naturligvis også i fare for at få en virus, selv om du ikke har skadelig software på din computer.

Der findes mange forskellige typer af virusscannere, og de kan være meget forskellige med hensyn til, hvor effektive de er, og hvor lette de er at bruge. Der findes muligheder, hvor du kan få online virus scan gratis, og så er der de betalte scannere. Du bør altid vælge en professionel virus scanner som dén, Northguard udbyder, da du på den måde er sikker på, at kvaliteten er helt i top.

Sådan bruger du en virus scanner

En virus scanner er generelt meget nem at bruge, og de fleste leveres med instruktioner om, hvordan de skal bruges. Du kan generelt scanne en computer med en virusscanner ved at følge vejledningen på scannerens websted, og du kan også normalt finde instruktioner om, hvordan du bruger scanneren via en onlinevideo.

I de fleste tilfælde skal en virusscanner kun bruges på en computer en gang hver anden måned, men det er vigtigt at bruge en scanner regelmæssigt, fordi det er let at lade en virus snige sig ind på en computer. Der er også nogle legitime programmer, der er inficeret med virus, og hvis en virusscanner identificerer et af disse, kan det være, at den fjerner et legitimt program, som du faktisk har på din computer.

Generelle tips til internetsikkerhed

Der findes mange forskellige typer af farer på internettet, og du bør altid være forsigtig, når du surfer på internettet. Du bør aldrig oplyse dit rigtige navn eller andre personlige oplysninger, hvis det ikke er nødvendigt, og du bør også undgå ulovlige aktiviteter, der kan give dig problemer. Hvis du ikke er sikker på, hvad det er sikkert at gøre online, bør du altid følge de generelle sikkerhedstips til internettet.

Du bør også holde dit antivirusprogram opdateret og sørge for, at programmet kører på din computer.

Et antivirus scan er en god måde at holde din computer sikker, men det bør ikke stå alene eller som en erstatning for et antivirusprogram.

Northguard har udviklet forskellige pakker, så du har mulighed for at vælge dén løsning, der passer bedst til dine behov. Tag kontakt til Northguard allerede i dag for at få et tilbud, der er skræddersyet til dig.