PRØV GRATIS i 30 DAGE

Virus på telefon

Få den ultimative beskyttelse med antivirus til din mobiltelefon - Forsvarer mod vira, ransomware, og vi giver tryghedsgaranti. Bedst bedømte på Trustpilot.

Fornavn er påkrævet

Efternavn er påkrævet

Indtast venligst en gyldig email

Telefonnummer påkrævet. Indtastes uden +45

Accept er påkrævet

Antivirus til android

Virus stortrives i cyberspace, men langt de fleste forbinder virus med PC’er og laptops. Dog er virus og malware ikke begrænset til computere. Der er nemlig også risiko for at pådrage sig virus på telefon. Mistænker du, at din Android eller iPhone er blevet ramt, kan du her hos Northguard blive klogere på, hvordan du fjerner virus fra din telefon.

Virus på Android telefon

I dag bruger vi i høj grad vores telefoner som små lommecomputere, hvorfor flere og flere hackere fokuserer på at inficere vores smartphones med virus og malware. Målet er at finde private oplysninger såsom brugernavne og passwords, altså informationer, du ikke ønsker, skal havne i de forkerte hænder.

Ejer du en Android telefon, skal du være opmærksom på falske apps, da de fungerer som spyware på din mobil. Til trods for at Google Play er udstyret med et godt sikkerhedssystem, der har til formål at filtrere disse apps fra, sker det alligevel, at nogle kommer ud på markedet. Downloader du en falsk app på din Android, er der risiko for, at din telefon bliver låst, eller at dine personfølsomme oplysninger bliver stjålet.

Hvis din Android telefon pludselig begynder at opføre sig anderledes, end den plejer, kan det være tegn på virus. Hold øje med symptomer som øget dataforbrug, apps, der konstant crasher og uønskede apps på din telefon.

Sådan renser du din Android telefon for virus

Virus på Samsung telefon eller andre Android-modeller er heldigvis ganske let at fjerne med et antivirusprogram. Her hos Northguard hjælper vi dig med at finde det rette program, der kan fjerne malware og virus på telefon. Vi beskytter dine oplysninger, så du kan bevæge dig sikkert på internettet.

Rens din mobil for virus ved også manuelt at gennemgå og slette mistænkelige apps. Sørg i den forbindelse for at genstarte din Android i safe mode (sikker tilstand). Det gør, at alle tredjepartsprogrammer deaktiveres, så det kun er de forud-installerede og ikke-inficerede apps, der kører. På den måde kan du i ro og mag gennemgå og slette apps.

Virus på iPhone telefon

Har du en iPhone, er du bedre beskyttet mod virus end med en Android telefon. iPhones iOS-system er nemlig et lukket system, hvor dine apps ikke kan få data fra hinanden. Du kan kun downloade apps via Apples App Store, der sikkerhedstjekker alle apps, før de bliver tilgængelige. Derfor har der ikke været mange tilfælde af virus på iPhones.

Er din iPhone jailbreaket, vil der dog være større mulighed for virus, da der er risiko for, at sikkerhedssystemet ikke længere virker optimalt.

Sådan renser du din iPhone for virus

Da det er ganske sjældent, at iPhones pådrager sig virus, har du ikke behov for et decideret virusprogram. Er der derimod tale om malware, bør du rydde dine data og din historik. En anden løsning er at gendanne din telefon til en back-up version eller tilbage til fabriksindstillingerne.

Har du brug for hjælp til at fjerne virus på telefon, står vi hos Northguard klar til at hjælpe dig med effektive antivirusprogrammer, så du får din sikkerhed tilbage på nettet.