PRØV GRATIS i 30 DAGE

Virus på tablet

Få den ultimative beskyttelse med antivirus til din tablet - Forsvarer mod vira, ransomware, og vi giver tryghedsgaranti. Bedst bedømte på Trustpilot.

Fornavn er påkrævet

Efternavn er påkrævet

Indtast venligst en gyldig email

Telefonnummer påkrævet. Indtastes uden +45

Accept er påkrævet

Virus på tablet

Har du bemærket underlige spam-programmer på din tablet? Eller er den bare generelt blevet uhyre langsom?

Så er du muligvis blevet ramt af en skadelig computervirus – for ja, virus rammer ikke kun stationære computere, men også i høj grad mobile enheder, så en virus på Android tablet eller Apple-enheder kan sagtens forekomme.

På tablets og telefoner forårsager en virus ofte, at der popper forskellige programmer og reklamer op, som du ikke selv har installeret. Omvendt kan virussen også både stjæle datakraft og personlige oplysninger, uden at du opdager det i første omgang. I værste fald kan vira også gå ind og ødelægge vigtige filer.

Så vær på vagt.

Heldigvis kan du hente hjælp fra Northguards ekspertteam – vi er specialister i at fjerne alle former for virus.

Hvorfor bliver min tablet ”smittet” med virus?

Mens nogle bliver ramt af virus gang på gang på deres enheder, er der andre, der er mere heldige. Det er dog gerne lidt af et lykketræf, hvis du helt går uden om vira.

Computervirus kommer som bekendt i mange forskellige afskygninger – det kan være alt fra irriterende pop up-reklamer, til at adgangen til din mobile enhed helt bliver låst, medmindre du betaler et beløb til bagmanden. Et kendetegn er, at computervirus som regel altid har skadelige intentioner. Karakteren kan dog være meget forskelligartet.

En virus er designet til at spille sammen med andre computersystemer, og din enhed bliver som regel inficeret via en såkaldt bagdør. Måske har du enten downloadet en app eller klikket på et link fra en ukendt afsender, hvorfra virussen bliver downloadet ned på din egen enhed og dermed går i samspil med dine eksisterende programmer – og overskriver nogle af dem.

Det svære er, at du altid skal være så uhyre mistænksom og nærmest altid dobbelttjekke afsenderen af de forskellige ting, du downloader. Omvendt kan du også opleve at isætte et USB-stik i din computer, der indeholder skadelig virus.

Så det er yderst kompliceret at gå helt fri for computervira i en eller anden form. Men du kan iværksætte flere nyttige initiativer, såsom installation af et antivirusprogram.

Hvordan beskytter jeg mig bedst mod virus på tablets?

Vi har en klar anbefaling: Fjern virus på tablet med Northguard. Er din tablet et af dine vigtigste arbejdsredskaber, giver det også god mening at beskytte den bedst muligt.   

Vi kan hjælpe dig med at forebygge via specialudviklede antivirus-pakker – designet i et tæt samarbejde med flere danske IT-specialister. Selve antivirusprogrammet er patenteret og er skabt til at både eliminere nuværende og nye cybertrusler.

Du har alle muligheder for at vælge den type pakke, der passer bedst til dine individuelle behov og enhed.

Har du f.eks. virus på Samsung tablet, kan vi også tilbyde dig fjernsupport.

Northguard er også den gode løsning, hvis du f.eks. har brug for hjælp til at få bugt med en langsom computer og andre lignende problemer. Ofte kan det give fantastiske resultater blot at rense ud i de gamle filer, så der bliver frigivet plads. Vi kan altid give dig gode råd med på vejen, hvis du overvejer dit næste skridt i forhold til beskyttelse af dine elektroniske enheder.