PRØV GRATIS i 30 DAGE

Virus på iPad

Få den ultimative beskyttelse med antivirus til din iPad - Forsvarer mod vira, ransomware, og vi giver tryghedsgaranti. Bedst bedømte på Trustpilot.

Fornavn er påkrævet

Efternavn er påkrævet

Indtast venligst en gyldig email

Telefonnummer påkrævet. Indtastes uden +45

Accept er påkrævet

Virus på iPad

Der er mange former for vira, der kan påvirke og endda skade din enhed. Apple-produkter er ikke undtaget for dette, og derfor skal du også være opmærksom, selvom du har Mac eller iPad.

Her kan du lære mere om, hvordan du opfanger og forebygger virus på din enhed, og hvordan du fjerner den, hvis uheldet er ude. Det tager kun et øjeblik at læse med.

Hvordan kan man få virus på iPad?

De typiske måder, en virus kommer ned på en enhed, er gennem links og hjemmesider, der er lavet som ”trojanske heste”. Det kan være links, der lover, at du kan deltage i en konkurrence, hvis du klikker, eller en mystisk besked fra én, du kender.

En virus kan også blive downloadet gennem ulovlige sider, hvis du for eksempel downloader film eller musik fra nettet. Den kan også gemme sig i filer, der er blevet korrumperet.

Sidst er der risiko for virus på iPad gennem apps, der virker ligesom de førnævnte links. Hvis en app ikke er bredt kendt og verificeret af forskellige kilder, bør du tænke dig om en ekstra gang, før du henter den ned på din enhed.

Du skal ikke bekymre dig om virus til daglig, for du kan nemlig nemt forebygge det.

Sådan forebygger du virus på iPad

Der er mange måder at undgå virus på iPad, og det er ikke noget, du skal være nervøs for i dagligdagen. Med en firewall og jævnlige scanninger kan du nemlig opfange en virus i god tid, inden den gør skade på din enhed.

Vira kan sprede sig gennem kontakter, og skulle du risikere at opleve dem, vil det være gennem links, venner på sociale medier eller en e-mail nogen har sendt dig. De har ikke sendt det med ond mening, for hvis de selv har klikket på et link eller en mistænkelig e-mail, kan den ofte sende sig selv videre til andre.

Det bedste, du kan gøre, for at undgå virus, er at huske din sunde fornuft. Tjek altid de sider, du bruger, hvis du downloader ting online, og vær kritisk overfor mærkelige links og tilbud, der ser for gode ud til at være rigtige.

Fjern virus på iPad nemt og hurtigt

Når først en virus har gjort skade, kan den være svær at fjerne igen, og det er ikke sikkert, du kan reparere softwaren helt. Nogle vira låser din computer for løsepenge, mens andre bare laver rod i koder og styresystemet.

En virus på iPad air og andre enheder er, ligesom en virus i kroppen, designet til at angribe de svage punkter. Ligesom kroppen, har dine enheder ofte en indbygget firewall eller et sikkerhedssystem, der skal opfange og slette virus, før den kan gøre skade.

Men hackere og designere bliver bedre og smartere, og derfor skal du følge med. Ved at hente et program som Northguard, kan du opgradere til sikkerhedssystem, så det kan følge med og holde virus ude. Beskyt din iPad i dag for ekstra sikkerhed.