Northguard – Ikke Bare Antivirus!

Northguard – En sikker Partner, og en Hjælpende Hånd!

Hos Northguard har vi mange års erfaring inden for IT-sikkerhedsløsninger i alle størrelser.

Uanset om du “bare” skal have hjælp til at holde styr på dine filer, eller om du er blevet udsat for et Hacker-angreb, er vi der for dig, og holder dig trygt i hånden hele vejen igennem.

Vi tilbyder:

PC-Hjælp:

Med vores PC-hjælp slipper du for at sidde med alle dine tekniske spørgsmål og problemer helt alene. Med denne løsning kan du (og resten af din husstand) ringe til vores teknikere ubegrænset i vores åbningstider. Har du problemer med printeren, vil dine dokumenter ikke gemmes, eller har du et helt andet teknisk problem eller spørgsmål? Kontakt os, så fikser vi dine problemstillinger.

Installation og opsætning af programmer:

Kan du ikke finde ud af hvad du skal trykke på, og hvilken system-mapper du skal installere til, så klarer vi ærterne for dig!

Computer-optimering:

Hvis din computer føles sløv, og du simpelthen ikke ved hvorfor – Med en optimering vil din computer føles som ny!

I en Computer-optimering får du en af vores dygtige teknikere til rådighed i 1 til 2 timer, som vil give din maskine en grundig gennemgang.

Processen består af både at få renset maskinen for virus og med mulighed for at få sat et sikkerhedsprogram i den, så du ikke skal bekymre dig for virus igen i fremtiden.

Udover det vil du opnå at computeren både får en hurtigere opstart og kører bedre, efter teknikeren har fintunet systemet og fjernet gamle og unødvendige filer og programmer.

Har du yderlige spørgsmål er du velkommen til at kontakte os – vi er til at tale med, bare til os på 70 20 60 65!