Northguard Test

Northguard er anmelderrost, og vi er både e-mærket og har en Trustpilot score på 9.6/10. Vi er meget stolte af vores høje score på Trustpilot, fordi det er vores kunder, der bedømmer os her, og for os er det allervigtigste, at de er tilfredse. Den høje score viser, at vi er en troværdig virksomhed med kvalitets-computerprogrammer med en høj grad af kundeservice, og vi vægter altid vores kunders tryghed meget højt. Vi tilbyder forskellige programmer og services for at bidrage til, at du kan bruge dine digitale enheder trygt og optimalt på internettet. Vi tester og opdaterer alle vores pakkeløsninger løbende, så vores kunder altid får det bedst mulige produkt. Nedenfor kan du læse om vores forskellige pakker, og om hvordan de kan gavne dig og få din computer til at køre på bedste og sikreste vis.

 

Ultimativ beskyttelse – Sikkerhedspakken

Denne pakke giver dig ren beskyttelse af dine private enheder. Denne løsning er for dig, der har styr på det tekniske, men som samtidig tager din internetsikkerhed alvorligt. Sikkerhedspakken giver dig den ultimative beskyttelse, som sikrer dig og dine personlige data imod udefrakommende trusler, og den forsvarer dig mod vira, ransomware, og mange andre typer af malware. En af fordelene ved Sikkerhedspakken er desuden, at computerens ydeevne ikke bliver påvirket af antivirusprogrammet. Mange antivirusprogrammer gør brugerens computer langsommere, og derfor undlader mange at installere et antivirusprogram i frygten for at gøre deres computer ubrugelig. Men dette er ikke tilfældet med Sikkerhedspakken.

Derudover tilbyder Northguard Sikkerhedspakken 2-vejs Firewall, hvilket vil sige, at du er ekstra beskyttet sammenlignet med andre antivirusprogrammer. En 1-vejs firewall beskytter dig kun mod udefrakommende trusler ved at blokere alt, som ikke er tilladt. Men man kan ved et uheld nemt komme til at tillade ødelæggende programmer eller filer, når man downloader noget fra nettet. En 2-vejs firewall beskytter dig derimod både mod udefrakommende malware og malware, der allerede ligger på din computer, og på den måde er du dobbelt beskyttet med Sikkerhedspakken.

Sikkerhedspakken blokerer desuden automatisk al onlineregistrering af dine oplysninger, når du bruger netbank og handel på nettet. Pakken tilbyder prisvindende sikkerhed, og alt foregår let, enkelt og på dansk.

For os er sikkerhed på en computer en topprioritering, og derfor har vi testet og sammenlignet Sikkerhedspakken med andre sikkerhedsprogrammer. Det har vi gjort fordi, at vi hos Northguard gerne vil levere det bedst mulige sikkerhedsprodukt til alle.

 

Support – PC-hjælp

Med vores tilbud om PC-hjælp tilbyder vi total hjælp til dig, som har brug for hjælp til flere enheder. Du får ubegrænset hjælp via fjernstyring af din computer, og du kan kontakte os døgnet rundt via mail, chat eller telefon. Vi svarer så hurtigt, vi kan, og du får altid svar inden for 24 timer, hvilket er et meget højt serviceniveau sammenlignet med mange andre support-tilbud. Vi står altid klar med hjælp til dine problemer eller svar på dine spørgsmål. Northguard er blandt andet kendt for vores meget høje serviceniveau, og vi gør alt for at vejlede dig på bedste vis – forklaret på en måde som alle kan forstå.

Med vores PC-hjælp slipper du for at sidde med alle dine tekniske spørgsmål og problemer helt alene. Med denne løsning kontanter du (og resten af din husstand) blot vores teknikere, og I kan gøre det ubegrænset udenfor vores almindelige åbningstider. Har du problemer med printeren, vil din computer ikke gemme dine dokumenter, eller har du et helt tredje teknisk problem eller spørgsmål? Så kan du med PC-hjælp altid kontakte os, så fikser vi dine problemer.

Vi bruger et anerkendt og gennemtestet fjernstyrringsprogram ved navn ConnectWise. For at vores teknikere kan hjælpe dig, skal fjernstyringsprogrammet hentes ned på din enhed, men din session vil altid være krypteret, og du skal altid selv give os adgang til din computer, hver gang du har brug for vores assistance. Vi har testet og sikkerhedsgodkendt den krypterede forbindelse, og stort set umuligt for vedkommende at følge med i sessionen. Vores teknikere kan desuden ikke komme og gå som de vil, og de har meget stramme regler for, hvad de må gøre på din computer. De vil naturligvis ikke tilgå dine billeder, mapper, eller andet personfølsomt under processen uden din accept, og ved os er du i trygge hænder under hele forløbet. Hvis vores teknikere sidder og ordner dit problem alene, vil teknikeren altid ringe dig op til slut for at sige pænt farvel. Sådan ved du altid, hvornår vi er ude af din computer igen. Vi tester også løbende for at sikre os, at alting fungerer som det skal.

 

Antivirus og support – Tryghedspakken                                                                                     

Med denne pakke får du både Antivirus og PC-hjælp samlet i én pakke, og den tilbyder dig beskyttelse og ubegrænset support, som giver dig tryghed over hele linjen. Med Tryghedspakken får du ubegrænset hjælp og den ultimative sikkerhed på din computer, så du undgår ubehagelige vanskeligheder på din enhed.

Tryghedspakken tilbyder ubegrænset hjælp via fjernstyring af din computer, og du kan kontakte os døgnet rundt via mail chat eller pr. telefonen. Sikkerheden er den som i Sikkerhedspakken prisvindende, og den tilbyder både antispam og antivirus. Desuden beskytter programmet din e-mail, og den giver dig en 2-vejs Firewall, som beskytter dig dobbelt så godt som mange andre antivirusprogrammer.

Denne løsning er for dig, der ønsker den ultimative beskyttelse og gerne vil have mulighed for ubegrænset hjælp på din husstandens enheder.

Northguard er en 100% dansk virksomhed med danske medarbejdere, værktøjer og programmer. Det betyder, at vores service og beskyttelse foregår på et sprog, du kan forstå, og vi gør altid vores bedste for, at du får den rette hjælp af de rette personer. Vi servicerer danskere i alle aldersgrupper, og ligegyldigt om det handler om børnenes computerspil eller bedsteforældrenes e-mail, så hjælper vi meget gerne, hvis der opstår problemer. Vi har forsøget så vidt muligt at udvikle tjenester og pakkeløsninger, som alle kan få glæde af. Der er som sagt allerede en masse tilfredse kunder, som har testet og anmeldt vores produkter, og vi er stolte af de venlige kommentarer vi får med på vejen.

Kontakt os gerne, hvis du har det mindste på hjertet. Vi er både interesserede i ris og ros, og hvis du kontakter os med et spørgsmål eller et problem, gør vi alt, hvad vi kan for at løse det. Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os, og vores fornemmeste opgave er at hjælper den danske befolkning med sikkerhed og beskyttelse af deres personlige data, når de begår sig på nettet.

Vi anbefaler

Hverdage: 10:00 – 18:00