Nyt år, Nye Trusler – hvad kan man selv gøre?

Er du klar til at gå årets nye udfordringer i møde?

Det nye er år begyndt, og det betyder også at svindlerne er klar til at prøve nye metoder af for at få fat i forbrugernes informationer. Hvad kan man som forbruger selv gøre for at blive klar til årets udfordringer?

Få din Computer i topform

ligesom at det er svært at komme frem i hjemmet når der ligger papkasser og indkøbsvarer på gulvet, bliver computeren langsommere og får sværere ved at arbejde når der ikke er rent i den. Ved lang tids forbrug, hober udpakningsfiler, filrester og “skrald” sig op på harddisken, og dette medfører at computeren skal bruge længere tid på at sortere gennem skidtet for at finde frem til de informationer den skal bruge.

Ved at optimere sin computer kan man give den nyt liv, og gøre den klar til hverdagens opgaver – også selvom den har nogle år på bagen. Har du brug for hjælp til at få renset og optimeret din pc, så klik >>HER<<

Opdater din sikkerhed

Antivirus-programmer og firewalls bliver opdateret jævnligt af udviklerne, og selvom det kan være irriterende at skulle opdatere hver gang at man får notifikationen, er der god grund til at gøre det – opdateringerne lukker nemlig de huller hackerne konstant jager. Hos Northguard sørger vi for at holde din sikkerhed opdateret og klar til at møde alle trusler. Klik >>HER<< for at læse mere.

Lær at spotte trusler

Hackere og svindlere bliver bedre og bedre, og selvom man stadig kan spotte en dårlig phishing-mail på den mangelfulde grammatik og de mange småfejl, bliver det sværere og sværere at spotte de falske beskeder. De seneste år er danskerne blevet bombarderet af falske emails og beskeder som aldrig før, og trenden ser desværre ud til at fortsætte. Bliv bedre til at spotte phishing, læs mere >>HER<<.

 

Hvis du har brug for yderligere hjælp, står vi altid klar til at give en hånd. Ring til os på +45 70206065 eller skriv til os på [email protected]