Hvornår har du sidst set din PC efter i sømmene?

Ved du hvad der ligger i krogene på din PC?

For alt for mange pc-brugere, er virusscanning og IT-sikkerhed noget man måske gør en gang eller to om året, og ellers overlader til den firewall/antivirus meddelelse der kommer som pop-up i bunden af ens skærm når man tænder for computeren.

I en hverdag hvor Ransomware og Hacker-angreb ikke kun er noget de store virksomheder bliver angrebet af, og hvor tusindvis af almindelige borgere hver dag bliver angrebet, er det mere relevant end nogensinde før at have styr på sikkerheden – man efterlader jo heller ikke sin hoveddør åben når man tager hjemmefra, selvom man har flinke naboer.

En god sikkerhedsløsning er uvurderlig når det kommer til at beskytte dine enheder, da det drejer sig om hele din identitet ned i mindste detaljer. Det drejer sig altså ikke længere “kun” om at familiebillederne fra ferien i Grækenland bliver lagt på nettet hvis du bliver hacket, men også om at alt lige fra bankoplysninger, intime detaljer om helbredet, browserhistorik (hvilke hjemmesider du har besøgt) og alt muligt andet.

Hos Northguard har vi den perfekte løsning – uanset hvor IT-kyndig du selv er.

Til eksperterne tilbyder vi den store Sikkerhedspakke som indeholder alt hvad du har brug for, for at være ordenligt beskyttet.

Til dem som har brug for hjælp til at blive sikret tilbyder vi vores Tryghedspakke hvor du til hver en tid kan få hjælp til opsætning af sikkerhed, installation af diverse programmen, og hastighedsoptimering af dine enheder – så du altid får mest muligt ud af dine enheder.

Kontakt os for en uforpligtende snak om din sikkerhed – og lad os tage et kig på din sikkerhed.