Hackere bruger også Zoom!

Er Zoom sikkert?

På den mindre lovlydige del af internettet er møde-programemt Zoom det helt store emne lige nu. Millioner af mennesker verden over sidder nemlig lige nu i større eller mindre grad af karantæne og arbejder hjemmefra – og apps som Zoom gør det derfor meget nemmere at udføre sit arbejde når der skal holdes møder.

Problemet er bare at når så mange mennesker bruger et program, vil der uundgåeligt være nogen som ikke tager sig de ordentlige forholdsregler når det kommer til sikkerheden, hvilket medfører at der lige nu er minimum 500.000 brugere, hvis oplysninger er til salg på internettet. (kilde)

Zoom har i forvejen haft vokseværk på det sidste, og har i den forbindelse været under ekstra opsyn fra nysgerrige øjne, som har opdaget adskillige sikkerhedsfejl i appen på både windows- og apple-platformene. (kilde) 

På grund af disse problemer kan det anbefales atbruge Zoom via browser-programmet, og så samtidig have en ordentlig antivirus på din computer hvis du bliver nødt til at holde online-møde.