Google hjælper med rejsen og corona!

Coronavirus:

Google tilføjer rejserestriktioner til Maps

Imens verden har været grebet af covid-19 pandemien, har brugere af Google Maps kontinuerligt opdateret informationer i appen, hvilket nu har resulteret i en masse nye funktioner.

På baggrund af dataanalyser fra flere milliarder Maps-brugere, har google tilføjet et væld af funktioner i deres app. Lige fra helt basale informationer såsom folkebevægelse, trafik og åbningstider, til mere konkrete oplysninger såsom data og statistik til sundhedsmyndighederne, restriktioner for rejsende og muligheden for at få relevante oplysninger om berørte områder, og hvorvidt folk overholder social distancering.

Selvom denne guldgrube af informationer er utroligt relevant i den nuværende verdenssituation, sætter det også, endnu engang, fokus på om hvorvidt de store tech-giganter ved for meget om deres brugere, og hvor grænserne til privatlivet egentlig går.

Med alle disse oplysninger tilgængelige på brugernes enheder, er det derfor også relevant at stille følgende spørgsmål: E mine enheder ordenligt sikret mod eventuelle hackerangreb?

Er du i tvivl? så kontakt os i dag på 70202240