Northguard Fup

Er Northguard fup?

Det korte og klare svar er: Nej – vi er ikke et fupfirma! Vi har intet at skjule eller være flove over, og vi tager meget gerne snakken med alle, der har spørgsmål til os.

 

Vores markedsføring

Vores markedsføringsstrategi er at være fremme i skoene. Vi giver med jævne mellemrum gavekort/smagsprøver til en af vores IT-løsninger ved navn computer-optimering, og dette gør vi oftest via sponsorerede konkurrencer på internettet. Derudover står vi tit på gader og markeder, hvor alle kan få en snak med vores konsulenter og samtidig bestille en tid til et tjek af ens computer.

Det er ofte denne strategi om at vi henvender os direkte til kunderne, der får folk til at mistænke os for at være fup, blandt andet fordi vi kun hjælper via fjernsupport. Vi er naturligvis opmærksomme på, at vores fremgangsmåde kan virke aggressiv på nogle, men vi vurderer samtidig, at direkte dialog med kunderne er den bedste måde at kommunikere med folk på.

 

Direkte kontakt mellem dig og vores IT-supporter

Når vi udfører computer-optimering, gør vi din computer hurtigere, sikrere og mere brugervenlig.

Du vil som kunde blive ringet op af vores IT-supportere på et aftalt tidspunkt via nummeret 69167879, hvorefter supporteren introducerer sig selv og guider dig via vores fjernstyringsprogram. Dette gøres enten ved hjælp af et tilsendt link, eller ved at supporteren guider dig ind på vores hjemmeside.

Imens computer-optimeringen er i gang, giver vores supporter naturligvis gode råd og vejledning til din computers sikkerhed. Under optimeringen giver vi desuden folk fri mulighed til at spørge ind til alt om sikker færdsel på nettet.

Det er strengt ulovligt for os at indsamle private informationer eller kigge i dine dokumenter på computeren, så det gør vi naturligvis aldrig. Vores teknikere har desuden en form for tavshedspligt, og med mindre du har noget meget ulovligt liggende på din computer, vil dine data ikke blive brugt eller diskuteret yderligere.

 

Trustpilot

Et af vores vigtigste råd til sikker færdsel på nettet er, at man altid bør være oplyst. Det er en god idé selv at bruge tid på at læse omkring de forskellige hjemmesider, man går ind på, og hvilke net-butikker der er gode at handle fra.

Du kan derfor blandt andet tjekke, om en hjemmeside er fup ved at besøge Trustpilot og læse hjemmesidens scorer og anmeldelser fra brugere.

Northguard har en velfortjent Trustpilot score på 9.6/10. Dette viser, at vi er en troværdig virksomhed, der går meget op i kundetilfredshed og vægter vores kunders tryghed utroligt højt.

 

Sådan hjælper vi danskerne imod cyberangreb

Mange danskere er kritiske, når de færdes på internettet, og det er altid vigtigt at bruge sin sunde fornuft og kritiske sans, når man bruger internettet. Men Danmark er faktisk et af de europæiske lande, der er dårligst til at sikre sig på internettet. I år 2019 har den danske regering afsat 35 millioner kroner til at styrke IT-sikkerheden, og dette ønsker vi at bidrage til.

Hos Northguard bidrager vi til, at danskerne kan bruge deres digitale enheder trygt og optimalt på internettet. Via vores sikkerhedsprogrammer og serviceydelser inden for manuel rengøring af Windows- og macOS-enheder hjælper vi hver dag mange mennesker med at få deres computere til at køre på bedste og sikreste vis. Vores dygtige supportere forklarer altid processen for dig på en måde, der er til at forstå, og vores team består af dygtige medarbejdere med mange års erfaring inden for support og kundeservice, hvilket betyder, at vi tager rigtig godt hånd om alle vores kunder.

Vi ønsker at være din tryghedsgaranti for, at du som almindelig borger kan bruge dine online-enheder uden at være bange for, at hackere indsamler din personlige data og inficere dig og dit privatliv. Vi kan give dig trygheden tilbage ved manuelt at hjælpe med at rense din computer for trusler og sikre dig mod fremtidens trusler på nettet.

 

Hvorfor er det gratis?

Vi håber naturligvis på, at du som kunde vil få en rigtig god oplevelse ud af at få renset din computer. Servicen du får gratis giver dig et indblik i vores arbejdsproces og vores dygtighed omkring IT og computere, så du forhåbentlig husker os i fremtiden. Du får desuden mulighed for at tilkøbe flere af vores services og sikkerhed, når vi har færdiggjort computer-optimeringen. Ønsker du  yderligere hjælp – eksempelvis til printer, e-mail, programmer, mm., har du desuden mulighed for at tilkøbe denne hjælp.

Kontakt os, og lad os give dig et indblik i din computer og dens sikkerhed – forklaret på en måde som enhver kan forstå.

Vi anbefaler

Hverdage: 10:00 – 18:00