Er Du Klar Til Windows 11?

En ny brugerflade

Windows 11 er nu tilgængelig for privat-brugere, og de første computere med styresystemet installeret fra start ligger nu klar i butikkerne, men hvad med alle dem som skal opgradere deres Windows 10-computer til det nye styresystem?

Forbered dig selv og din computer

Når man skal have nyt styresystem er det altid en god ide at lave back-up af sine data, så man ikke mister vigtige dokumenter, billeder eller andre filer hvis noget går galt.

For det meste kan man vælge at lave en “opgradering”, hvor man installerede det nye styresystem ovenpå det gamle, og derved beholder alt det der er på ens computer.

Vil man være på den helt sikre side, og give sin computer en “frisk” start, kan man dog lave en frisk installation, hvor man tømmer sin computer, og starter forfra med at installerede styresystemet. Her er det ekstremt vigtigt at man sørger for at gemme de filer man gerne vil beholde, enten på en harddisk, hvor alt bliver kopieret over (inklusiv eventuelle trusler), eller benytter sig af en cloudløsning, hvor der (i nogle tilfælde) er et ekstra lag sikkerhed.

Har du brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvorvidt det er nødvendigt at opgradere til Windows 11, om du skal lave en frisk installation, eller måske bare opgradere?

Hos Northguard yder vi fuld support til alle som har brug for det, og hjælper dig også gerne med Windows 11 – uanset om det er på din gamle computer eller en spritny maskine fra butikken – kontakt os idag og lad os føre din computer sikkert ind i fremtidens styresystem.