Dansk datasupport

Northguard overtager Dansk datasupports kunder

Pr 1/10 har Northguard overtaget alle Danskdatasupports supportkunder, hvis du har brug for support eller spørgsmål hertil så kontakt os på 70206065

Dansk virksomhed

Northguard er en dansk virksomhed, som siden stiftelse i 2018 har haft målet om at beskytte danskerne mod cybertrusler via de bedste og mest moderne antivirus-løsninger.

Vores løsning fjerner trusler direkte fra din computer og forhindrer nye trusler i at komme ind.

De cyberkriminelle er aktive som aldrig før, men det er en kamp, vi hos Northguard er villige til at tage op. Programmet er patenteret og bakket op af danske IT-specialister, som med mange år i branchen finder den sikkerhedsløsning, der matcher dine behov bedst.

Vores mission er at give dig tryghed, når du bruger din computer, så du bekymringsfrit kan shoppe online, logge ind på din netbank og downloade fra nettet.

Mere end bare antivirus

Men vi kan faktisk lidt mere end din gennemsnitlige antivirus-løsning. Vi tilbyder også kompetent PC hjælp, hvis printeren driller, dokumentet ikke vil åbne, eller programmet ikke vil installere.
Alt sammen i et sprog, der er til at forstå. Vores danske IT-specialister sidder alle hverdage klar til at guide dig, hvis du har spørgsmål eller udfordringer, som forhindrer dig i at komme videre med dine daglige gøremål. Hos os er ingen spørgsmål for dumme.

Tusindvis af danskere er allerede tilfredse kunder – skal vi også hjælpe dig til ro i maven?