PRØV GRATIS i 30 DAGE

Antivirus iPad

Få den ultimative beskyttelse med antivirus til iPad - Forsvarer mod vira, ransomware, og vi giver tryghedsgaranti. Bedst bedømte på Trustpilot.

Fornavn er påkrævet

Efternavn er påkrævet

Indtast venligst en gyldig email

Telefonnummer påkrævet. Indtastes uden +45

Accept er påkrævet

Antivirus iPad

iPads er ikke lige så sårbare over for angreb med virus og malware som computere, idet alle tilgængelige programmer i App Store er scannet for virus og malware. Det betyder dog ikke, at det ikke giver mening at bruge et sikkerhedsprogram.

Northguard leverer antivirus og beskyttelse til alle enheder, og her er iPads selvfølgelig ingen undtagelse. Vi har udviklet en app til iPads og andre enheder fra Apple, som du nemt og gratis kan downloade, hvis du ønsker at sikre optimal beskyttelse af din iPad.

Northguard antivirus til iPad byder på mange fordele og features

Northguard antivirus til iPad er en løsning, der sikrer nem, sikker og hurtig internetbrowsing. Vores specialudviklede browser er designet til at registrere og blokere ondsindede links og phishing-hjemmesider, der forsøger at stjæle dine personfølsomme oplysninger.

Northguard sikkerhedsprogrammet til iPad byder endvidere på flere filtreringsfunktioner, der gør det muligt at blokere uønsket indhold. Filtreringsmuligheden blokerer hjemmesider omhandlende uønskede emner såsom voksenindhold, våben, stoffer m.v. Dette er særligt relevant, hvis iPad’en bruges af en mindreårig.

Ved at bruge Northguard Safe Browser minimerer du risikoen for at besøge hjemmesider og downloade filer, der potentielt kan infiltrere din iPad med virus e.l. Du bliver også beskyttet mod databrud, phishing m.v. Du er dermed sikret en mere tryg browsingoplevelse.

Bedste antivirus til iPad

Der findes ikke en officiel kåring af det bedste gratis antivirus til iPad, så for dig handler det om at finde et antivirusprogram, der imødekommer dine behov og præferencer.

Hos Northguard er vi stolte af at kunne præsentere dig for vores antivirusprogram, som vi mener indeholder alle de funktioner og features, der skal til for at beskytte din enhed optimalt. Vores program fungerer til både iPads, iPhones og Macs fra Apple.

Effektiv beskyttelse af din identitet og privatliv

Northguard Safe Browser, som vores løsning til iPads hedder, er sat i verden for at give dig en mere sikker browsingoplevelse. Du er med programmet sikret optimal beskyttelse af både dit privatliv og af din identitet. Northguard Safe Browser advarer dig nemlig, når du forsøger at besøge en hjemmeside, der potentielt kan udgøre en sikkerhedsrisiko.

Gratis download af iPad antivirus

Northguard Safe Browser kan downloades helt gratis til både iPads og iPhones. Du skal blot gøre følgende:

  1. Åbn din iPad
  2. Klik dig ind på App Store
  3. Søg efter Northguard og vælg Northguard Safe Browser
  4. Klik på Hent
  5. Klik på Åbn
  6. Læs og acceptér betingelserne
  7. Surf sikkert på nettet

Alt ovenstående tager kun få minutter, og der er ingen krav om, at du opretter en konto.

Er det nødvendigt med antivirus til iPad?

Virus og malware har generelt svært ved at inficere din iPad. Det skyldes hovedsageligt, at det ikke er muligt at downloade programmer på en iPad udenom App Store, medmindre enheden er jailbreaket.

iPads er meget sikre og godt beskyttet mod virus og andre uønskede angreb, men ingen enheder er 100 % sikre. Af følgende grund anbefaler vi at beskytte din iPad med vores sikkerhedsprogram.  Vi mener, at alle iPad-ejere skal kunne surfe trygt og sikkert på nettet, og derfor tilbyder vi, at du kan downloade og anvende vores app kvit og frit.